Bronckhorst Mooiste fietstocht met Vlaamse Frietkot

Pinksteren

Toerclub Keiaosers uit Keijenborg bestaat 25 jaar. Wie jarig is trakteert en daarom krijgt de jaarlijkse fietstocht een Belgisch tintje op Tweede Pinksterdag. Belgische pralines, Brusselse wafels, een Belgisch pintje, hier en daar dokkerende klinkerstroken en bij terugkomst een Vlaamse Frietkot. Dit alles, met Suske en Wiske achter de pauzekraam, zal zorgen voor een gezellige fietsdag.

De volledig uitgepijlde familietochten van 30, 45 en 60 kilometer voeren u vanuit Hengelo en Keijenborg langs de mooiste plekken van de Achterhoek. Zo kan men, weliswaar tegen betaling, de opengestelde tuinen van Landgoed de Wiersse en Buitenplaats de Wildenborch eventueel bezichtigen. Halverwege is er een sfeervolle pauze mogelijkheid bij landgoedhotel Woodbrooke nabij Barchem, of bij hotel Avenarius in Ruurlo.

De routes voeren u over goed begaanbare weggetjes en fietspaden door de prachtige omgeving van Barchem, Ruurlo en de Lebbenbrugge bij Borculo. Bij terugkomst staat er een Vlaamse Frietkot in Keijenborg klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje.

Voor de familietocht kan men op Tweede Pinksterdag inschrijven en starten van 10.00 tot 12.30 uur bij Coens Tapperij in Keijenborg en tevens bij Eetcafé Jansen & Jansen in Hengelo Gld.

Deelnamekosten zijn 4 euro voor volwassenen en kinderen fietsen gratis mee.

Bronckhorst Mooiste, maandag 21 mei 2018
Startlocaties:
Coens Tapperij, St. Janstraat 3 in Keijenborg
Eetcafé Jansen & Jansen, Spalstraat 1 in Hengelo Gld
Starttijd:
10.00 – 12.30 uur
Afstand:
30, 45 & 60 km.
Inschrijfgeld:
4,00 euro, NTFU- en KNWU-leden 3,00 euro
 

IMG_0784