Deerns op de Fietse 2019

Hou je van sportieve uitdaging en een prachtig landschap met daarnaast een gezellige sfeer? Fiets dan op tweede Pinksterdag 10 juni 2019 mee.

Toerclub Keiaosers organiseert vanuit Keijenborg deze dag de “Deerns op de Fietse” damestoertocht en de “Omloop van de Graafschap”. Ontdek de Achterhoek, Veluwezoom en de IJsselvallei tijdens deze NTFU Extra Goedgeregelde toertocht.

Weg van de drukte
De uitgepijlde routes met afstanden van 80, 100 en 125 km. voeren u over grotendeels smalle en rustige binnenwegen. Na het Vlaamse, Franse, Italiaanse en Duitse tintje in voorgaande jaren, zal deze editie weer omlijst zijn door een sfeervol nieuw thema. Snelheid is niet belangrijk en iedereen met een fiets kan in eigen tempo meedoen.

Aanpassing routes ivm tornado Posbank
Vanwege de tornado over de Posbank, is de vergunning voor de extra lus over de Posbank door de gemeente Rheden ingetrokken. Door het natuurgeweld zijn de wegen versperd vanwege omgevallen bomen en is de veiligheid niet gewaarborgd. Volgens de gemeente Rheden is deze gehele afsluiting van de Posbank van kracht tot na het Pinksterweekend.

De routes zijn daarom enigszins aangepast waardoor de Omloop van de Graafschap en de Deerns op de Fietse gewoon doorgaan op Tweede Pinksterdag. Ook zonder Posbank kunnen we prachtige alternatieven aanbieden. De GPS-bestanden van de routes kunt u onderaan de pagina downloaden.

Foto voor website
Extra info

Net als voorgaande jaren, met ongeveer 400 enthousiaste deelnemers, is er een goede verzorging rondom het evenement en zijn er materiaalwagens op het parcours aanwezig. Vanzelfsprekend kan men gebruik maken van de aparte douche- en kleedgelegenheden in de sportzaal.

Zowel de dames als de heren kunnen starten van 8.00 tot 10.00 uur bij Coens Tapperij.
Zie voor de laatste informatie ook onze Facebook site. www.facebook.com/keiaosers

Fiets op tweede Pinksterdag mee en beleef een unieke toertocht met je fietsmaatjes.

Deerns op de Fietse, maandag 10 juni 2019
Startlocatie:
Coens Tapperij, St. Janstraat 3, 7256BA Keijenborg
Starttijd:
08.00 – 10.00 uur
Afstand:
80, 100 & 125 km.
Inschrijfgeld:
5,00 euro, NTFU- en KNWU-leden 4,00 euro
Download GPS-route:
80 km.100 km.125 km.
Als de download niet werkt opslaan d.m.v. rechtermuisknop, … opslaan als