“Bronckhorst Mooiste” Familie Fietstocht

Al eens door Rhienderen, Broek, Cortenoever, Oeken of Voorstonden gefietst? Op Tweede Pinksterdag 6 juni kan men kennismaken met deze prachtige buurtschappen aan de overkant van de IJssel.

Op deze dag organiseert Toerclub Keiaosers vanuit dorpshuis “de Horst” in Keijenborg weer de “Bronckhorst Mooiste” familietocht. Tijdens deze geheel uitgepijlde fietstochten is er keuze uit verschillende mooie routes. De 20 en 30 kilometer ritten voeren door de omgeving van Baak en het pittoreske stadje Bronkhorst.

Op de afstanden van 45 en 60 km. lengte worden de deelnemers door het Bronkhorsterveer gratis de IJssel overgezet. Zij maken rondom het bosrijke Brummen een schitterende tocht over goed begaanbare fietspaden en smalle landweggetjes. Via de brug bij Zutphen komt men daarna weer in de prachtige Achterhoek terug.

Onderweg kom je langs voldoende horecagelegenheden om even af te stappen voor een gezellige pauze op de diverse terrassen. Tevens staat er op de terugweg nog een ijscokar langs de route voor een gratis ijsje, dat is aangeboden door de fietsclub.

Men kan op Tweede Pinksterdag starten en inschrijven van 10.30 tot 13.30 uur bij dorpshuis “de Horst” in Keijenborg.

Helaas heeft de club moeten besluiten om geen vervolg meer te geven aan de racefietstocht. We kunnen hierdoor alle aandacht geven aan de “Bronckhorst Mooiste” familietocht

Maak er een gezellige fietsdag van op Tweede Pinksterdag!